60 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

Vi forstår, at man kan være skeptisk, når man skal købe et nyt produkt første gang. Derfor har vi valgt den ydelse, at kunne tilbyde 60-dages pengene tilbage garanti!

Sådan gør du krav på dine penge: 

1. Test vores hårfjerner i mindst 40 dage fra leveringsdato, men ikke mere end 60 dage. 

2. Hvis du ikke er helt tilfreds med ydelsen af ​​vores håndsæt, kan du e-maile vores kundeservice på kontakt@stressout.dk

3. Når det er godkendt, skal du returnere vores hårfjerner (i sin originale emballage) via en sporbar posttjeneste, maks 90 dage fra købsdatoen til den adresse, der er angivet af vores kundeservice. 

4. Ufuldstændige, uafsluttelige eller ulæselige krav anses for ugyldige. Hvis produktet ikke virker optimalt og det er selvforskyldt, dækker 60-dages pengene-tilbage-garanti ikke. Du skal have brugt vores produkter efter vores anbefalinger i 6 uger. Du skal sende en mail med før/efter billede, der dokumentere at produktet ikke har virket for dig under perioden. Reelle portoomkostninger til afsendelse og returnering af vores håndsæt, er kundens fulde ansvar og tilbagebetales ikke. 

5. Når produktet er returneret, refunderes håndsættets købspris til dig.

Hvis din vare kommer beskadiget eller ikke fungere korrekt, så tilbyder vi 2 års reklamationsret for alle produkter. Vi forbeholder, os retten til at afvise hvis skaden er selvforskyldt; E-mail os på kontakt@stressout.dk